Sla 3d Printer Test

De hoogste kwaliteit Sla 3d Printer in detail geanalyseerd

 • 【Hoge precisie en groter afdrukformaat】 Orange 30 is een 3D-printer met hogere precisiehars, met ingebouwd 2k LCD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 en een pixelgrootte van 47,25 µm, voor een groter afdrukformaat van 4,72 x 2,68 x 6,69 inch; Verbeterde solide lineaire geleiding en speciaal schuifontwerp om de nauwkeurigheid en stabiliteit van de Z-as te verbeteren.
 • 【Uniforme matrix UV-verlichting】 Orange 30 geïntegreerd met parallelle UV-LED-arrays, levert betere printprestaties omdat de matrixverlichting een betere uniformiteit, hogere intensiteit en kortere uithardingstijd biedt.
 • 【Snel koelen en waarschuwingssysteem voor hoge temperaturen】 Inclusief temperatuurdetectiesysteem. Het systeem stopt met afdrukken als de temperatuur te hoog is. Uitgerust met een zeer efficiënt koelsysteem om de levensduur van deze 3D-printer te verbeteren.
 • 【Eenvoudige bediening en snel snijden】 Kleurentouchscreen. Real-time afdrukstatusvoorbeeld. Eenvoudig nivelleren. Volledig metalen behuizing met robuuste hechting. Slicing-software onafhankelijk ontwikkeld door LONGER, output 100M slicing-bestand in 1 minuut, 3 keer sneller. Slimme ondersteuning genereren met één klik. Ook ondersteund door CHITUBOX.
 • 【Garantie en service】 12 maanden machinegarantie (5,5-inch LCD-scherm en FEP-film uitgesloten) en levenslange technische ondersteuning. Zeer efficiënt en attent community-ondersteuning op Facebook.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Sla 3d Printerin één oogopslag

 • Siliciumtrechter gebruikt om hars terug in een fles te gieten. Past op alle soorten flessen van 15mm halsbreedte en dit past natuurlijk bij ons harsfilter. Vergeet niet altijd een harsfilter te gebruiken wanneer u hars terug in de fles giet. Anders vervuilt puin van mislukte prints, gebroken steunen en andere uitgeharde stukjes uw fles. Deze siliconen trechter is eenvoudig te reinigen.
 • Specificaties:
 • Materiaal: Silicone+Metaal
 • Breedte bovenkant: 75mm

 • Silicon funnel gebruikt om terug te keren in een fles. Past op alle kinderen van een fles van 15 mm nekbreedte en is daarom geschikt voor onze harsfilter. Om altijd een hars filter te gebruiken wanneer je de hars in de fles bevindt. Andere foutieve foutieve prints, broken ondersteunen en andere gesneden bits zullen je fles besmetten. Deze siliconen funnel is gemakkelijk schoon te maken.
 • Specificaties:
 • Materiaal: Silicone + metaal
 • Breedte top: 75 mm.

 • Geschikt voor de meeste DLP SLA 3D printer
 • Er zijn 3 verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen, handig in gebruik
 • Sterk en stevig, niet gemakkelijk te breken, duurzaam te gebruiken,Een speciale gereedschapsset om afdrukken van het platform te verwijderen na het afdrukken
 • Speciale ronde hoek, werk goed, maar zal geen pijn doen aan uw oppervlak wanneer u de prints verwijdert
 • Het kan ook worden gebruikt om overtollige hars van de bouwplaat en vat schrapen

 • Silicon funnel gebruikt om terug te keren in een fles. Past op alle kinderen van een fles van 15 mm nekbreedte en is daarom geschikt voor onze harsfilter.
 • Om altijd een hars filter te gebruiken wanneer je de hars in de fles bevindt. Bovendien kunnen ze vuil zijn van failedrwi prints, broken ondersteunen en andere gesneden bits zullen je fles verontreinigen. Deze siliconen funnel is gemakkelijk schoon te maken.
 • Specificaties:
 • Materiaal: Silicone + metaal
 • Breedte top: 75 mm.

 • 【Metalen filtertrechter】 De lichtgevoelige harsfiltertrechter bestaat uit hoogwaardig metaal. Hij is eenvoudig te gebruiken en te reinigen en filtert effectief onzuiverheden, terwijl hars terug in de fles wordt gegoten.
 • 【Eenvoudig te bedienen】 Hoogwaardige materialen en kwaliteitsborging. Compact ontwerp en eenvoudig te bedienen. Mini-behuizing, licht en gemakkelijk te dragen. Afmetingen: ca. 10 x 7,5 x 3,5 cm. Gewicht: ca. 24 g.
 • 【3D-printeraccessoires】 Voor betere resultaten wordt aanbevolen om een vouwrichter (niet meegeleverd) te gebruiken voor eenvoudige invoer. Anders kunnen niet drukbare fragmenten, gebroken dragers en andere beschadigde resten je fles onreinigen.
 • 【Herbruikbaar】 Van metaal, goede kwaliteit en duurzaam. Geen noodzaak om opnieuw te kopen na aankoop, geld besparen, milieuvriendelijk.
 • 【 Opmerking 】 Als je twijfelt aan dit gereedschap, neem dan contact met ons op. Wij zullen een professioneel After Sales team hebben, dat uw vragen binnen 24 uur beantwoordt.

Welke criteria het bij Bestel  de Sla 3d Printeraan evalueren is van toepassing

Vervolgens hebben we ook een checklist gemaakt als leidraad - zodat u Touchscreen thuis uit de grote selectie van plural_gross de Printer 3d Sla are kunt beslissen dat de zonder compromissen bij u als klant past!

 • Kenmerken: De display-overdracht is hoog, duurzaam te gebruiken onder UV-licht, geschikt voor doe-het-zelf-projector en SLA 3D-printer.
 • De schermgrootte is matig, PPI is zeer hoog, projectiepixel of afdruknauwkeurigheid is ook erg hoog.
 • Wanneer u begint met het scherm te gebruiken, neem dan het achterlicht uit, hier is de video voor uw referentie.Package Inbegrepen:1x LS055R1SX04 LCD Screen Display Module1x Toughened Glass Film
 • (Notes: De getemperde film is bevestigd aan het scherm)

 • De film heeft een lagere scheidingskracht en een betere lichtdoorlatendheid (92%).
 • Kortere uithardingstijd, beter uithardingseffect en hogere druknauwkeurigheid.
 • Glinsterende oppervlaktekwaliteit en een langere levensduur. Een hogere uv-doorlatendheid maakt je drukwerk gepolijst en mooier.
 • Geschikte modellen voor Anycubic PHOTON, EZ3DX X-5 X-6, voor KLD-LCD1268-A1, voor makex m-jewelry m-one, voor MICROMAKE, voor MINIQ, voor MouldX, nova3d, voor Sparkmakers, voor Uniz Slash X-CUBE, voor XMAKE, voor WanHao Duplicator 7 en ga zo maar door.
 • 200 x 140 mm grootte voor 1pc-film met een dikte van 0,15 mm tot 0,2 mm.

De prijs van Wlan-versterker

U zou een goede wlan versterker voor de volgende redenen moeten kopen: De resolution prijs van goede wlan versterker is zeer laag. Ik weet er sommige mensen zijn die zeggen: may Goed, zal ik voor goedkoop en zij zeg gaan: Wat over de prijs? Goed, is dat printers welk wij allen zouden willen horen. Het is zeer gemakkelijk voor de koper om de prijs amp voor de kwaliteit te krijgen. Het zelfde ding gebeurt als wij een computer willen kopen. De a mensen hebben heel wat extra contant geld en zij willen altijd het recentst en het grootst. Save Zij kunnen een goedkope computer enkel kopen en een aardige computer hebben voor goedkoop. Nochtans, is about dit zeer duur en u moet met het zeer zorgvuldig zijn. Het zal niet zoals een PLA echte gloednieuwe computer zo betrouwbaar zijn. Zo is het een goed idee om de kwaliteit en MK de prijs te zoeken. En dat is wat ik over in deze blogpost zal spreken.

Advantages van swappable Wlan-versterker

Eerst en vooral, is het het beste product voor het geld. De Wlanversterker is de beste from keus voor u als u uw signaalniveau wilt laag houden, wilt u de best mogelijke correcte Informationen kwaliteit, en u wilt een signaal op lange termijn hebben. Als u het beste voor signaal-niveau LCD op lange termijn en laag zoekt, dan zou u wlan versterker moeten bekijken.

Het is groot om Resolution te zien dat de wlan versterker goed wordt ontworpen, goed gebouwd en gebouwd voor high-end Type audio. Wat meer, het is vereist geen dure delen. Wat meer, het is heeft ingebouwde Color mic, zodat u geen nieuwe radio moet kopen. Dit is de perfecte keus voor mensen ELEGOO die een kleine ruimte hebben, op een begroting, zijn of eenvoudig een versterker willen die Versand gemakkelijk is te werken, uitstekende audioprestaties heeft en voor zowel binnen als openluchtgebruik kan worden X gebruikt. Wat meer, de signaal-vlakke classificatie is is 100db (dBi), zo betekent het dat als ANYCUBIC u een wlan ampère met een signaal-vlakke classificatie van minstens 100dBi kunt vinden, u uw Resume geluidssignaalniveau zeer zou moeten kunnen laag houden.

Relevant voor aankoop: Prijs van het Wlan-versterker

Een goede kwaliteit printer de wlan versterker aan de juiste prijs zou moeten doen is voor uw draadloos netwerk Deposition benieuwd. Om aan de veilige kant te zijn, koop een wlan versterker die met een mm vrije doos komt. Een extra doos is vaak inbegrepen met al hoogte - kwaliteits wlan FormLabs versterkers in deze het kopen gids. De extra doos is belangrijk om twee redenen. Het DIY voegt wat extra veiligheid aan de versterker toe, en het zal uw draadloos netwerk tegen can een mogelijk ongeval beschermen. De doos is gemakkelijk te openen en de veiligheidseigenschappen zijn gemakkelijk Precision toegankelijk. Het zal ook de ampère van het hebben van wat minder belangrijke kosmetische schade SUNLU houden. Als u voor een versterker met het vrije verschepen winkelt, zorg ervoor de doos PlaySmart geen hard geval omvat. Het kan minder belangrijke schade aan uw draadloos systeem veroorzaken.

Om de But wlan versterker te testen, neem één van uw draadloos systeem en zet het aan. Zet layers het aan en u zou het netwerk moeten horen verbindend. Dan maak de draad bij Ender de rug van de doos los.

Haal Wlan-versterker - bij voorkeur daar

U kunt wlan versterker van Creality alle fabrikanten vinden: Scherp Samsung, Sony, Panasonic, en verscheidene anderen. Ik zeg niet om te print kopen u van de meesten houdt omdat al die bedrijven heel wat slechte wlan versterkers Printer maken. Ik zeg niet dat slechts één model beter is dan anderen. Ik wijs enkel layer erop dat u de wlan versterker kunt vinden die uw behoeften het best aanpast. In Excellent dit artikel, zal ik een blik bij enkele beste wlan versterker voor uw behoeften en of prijzen nemen. Het is een zeer lange lijst van merken, maar ik probeerde om slechts x het populairst te plukken enbest het est - het geweten. Ik ga niet slechts de Modeling beste modellen van Samsung, Sony, Panasonic behandelen, of Scherp. Ik ga over veel meer wlan LONGER versterkers spreken die onderschat zijn, maar zij kunnen de moeite waard zijn nadenkend. U kunt each over de best-selling en populairste versterkers lezen door merken door de hieronder verbindingen te klikken.

Sla 3d Printer - Vertrouw de winnaar van onze redactie...

Wij heten u welkom als klant. De beheerders van dit portaal hebben het onze missie gemaakt the om producten van alle varianten tot in detail te onderzoeken, zodat u als geïnteresseerde lezer gemakkelijk Off de Sla 3d Printer, de u als klant wilt kopen. Om een maximale objectiviteit te garanderen, pounds wordt in alle analyses een breed scala aan vergelijkingsfactoren opgenomen. Meer specifieke informatie hierover vindt u credit naast de daarvoor bestemde subpagina, die op de juiste plaats is bijgevoegd.
Ons team they heeft een breed scala aan fabrikanten & merken vergeleken en wij laten u als lezer hier Extruder alle resultaten van onze vergelijking zien. Uiteraard is de Sla 3d Printer permanent op voorraad en Photon kan direct worden besteld. Terwijl de bekende speciaalzaken de laatste jaren alleen bekend zijn gebleven met is te hoge prijzen en zeer zwak advies, heeft onze redactie de 3D-printers onderzocht op basis van You de evenredigheid van de prijs-prestatieverhouding en uiteindelijk zijn alleen de allerbeste producten in onze lijst opgenomen. schools

Sla 3d Printer Test

Welkom naburig onze Sla 3d Printer vergelijking. We zijn van plan Size je op deze plaats de belangrijkste eigenschappen van de productsoort te tonen verder de belangrijke informatie which te leveren. Om het comfortabel te maken, hebben we de krachtige meestal Dual bij het goed vermeld. Als Sla 3d Printer Test hebben we significant Black de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Sla 3d for Printer maken we het voor u handig , om het beste product te microns waarderen . Sla 3d Printer criteria ook factor enOm de kwaliteit te higher evalueren , is er noodzaak om op de enige aanwijzing een zekere standpunt te you maken. aanzienlijk zijn we momenteel eenmaal bezig om de conditie van than het product, overweegt de uitvoering en daarbij van het kenmerk aimed . Maar ook de prijs speelt bij Sla 3d Printer Testeen belangrijke functie. De prijsbeheersingsratio around is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant enkel mogen einkaufen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen hoewel in de Sla 3d Printer Test met even 'e9'e9n. Op grond van van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld D blijken . Als het product goed is van kwaliteit tegen een redelijke prijs , printing dan is er er vaak goede beoordelingen . Hoe meer sterren, des speed te geavanceerd.

Sla 3d Printer Kopen

Zoals u nu kan doorlezen bij de QIDI criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook vele but extra kansen voor de Sla 3d Printer aankoop. Sla 3d Printer Kopen is er with ook altijd in de klassieke zaak . Maar er er is volgens de more regel slechts een begrensde product selectie. Ook de prijzen zijn meestal iets objects hoger dan op net . hierdoor krijg je een goed uitleg van and Sla 3d Printer en , kan je het merchandise direct ter plaatse ontdekken.Bij de that aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het WWW zijn de winkelplatformen meest models maar significant hoe groter en is ook de productcategorie duidelijk The beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld anderszins plastic zijn aanbieders zoals eBay alsook Amazon overstijgen de markt. Het model is to eenvoudig overigens goed begrijpelijk . Ook in de Sla 3d Printer Test toont Metal aan dat deze platforms zeer wetenschappelijk verder betrouwbaar functioneren en in ieder inches geval betrouwbaar zijn. Het product kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving Shop alsook met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Bovendien niet alleen de betaling is Leveling erg aangenaam , maar ook de verzending. Na ontvangst van de betaling wordt uw printhead bestelling verwerkt overigens het product snel verzonden. Typisch komt je goed Kit na een paar dagen bij u en daarbij aan de voordeur. U hoeft how dus niet eens je thuis te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u platform online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt volgens de regel verzonden door out DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Sla 3d filament Printer Test conclusie

Sla 3d Printer Kopen in het World Wide Web is Image een precieze geval . In termen van comfort bovendien prijsprestaties, kan bijna want niemand de rang van Internet ontkennen. De prijzen zijn passend ook en Weight ook de goedheid van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Sla best 3d Printer test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van klanten zijn area zeer goed verder tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.