Contact

Lucas Schipper

Aanvraagformulier

Ik ben zeer gelukkig om vragen te beantwoorden, en ik doe mijn beste uw verbinding, vooral het beste voor uw apparaat maken. Als u niet dezelfde doelstellingen hebt die ik, aarzel niet om uw vraag te verlaten, maar ik kan geen direct antwoord waarborgen.

Voor het geval dat u om het even welke vragen hebt niet die in mijn blog worden beantwoord, kunt u me via e-mail contacteren. Dank! Voor het geval dat u specifiek iets zoekt, controleer de inhoudsopgave hieronder, die verbindingen aan sommige van mijn blogartikelen of mijn forum, met het grootste deel van de inhoud heeft die u zal helpen begrijpen hoe te om mijn toestel te gebruiken. Als u van een toestel kent dat niet hier vermeld is, vraag enkel! Als u mijn werk zou willen steunen, kunt u iets van de verbindingen bij de bovenkant van de pagina kopen.

Houd op een bepaalde manier altijd uw wlan dat het me niet ergert, omdat mijn oren gevoelig zijn. Ik zal altijd mijn wlan in een veilige plaats houden. Als u dicht bij mijn bureau binnenkomt zou u uw wlan achter moeten verlaten.

Als u op mijn kantoor komt of ik zal worden geërgerd en u vragen om wlan achter te verlaten. Ook, als u een smartcard of één of andere andere manier niet hebt te betalen, kunt u niet mijn meter betalen. Ook, moet u me uw naam, adres, en mobiel telefoonaantal geven wanneer u mijn smartcard koopt. Ik kan niet u mijn persoonlijke informatie (uw naam, richten, en andere informatie) zonder uw toestemming geven. Aangezien ik in mijn huis ben, heb ik geen toegang tot uw persoonlijke informatie tenzij u me u wilt vertelt over de smartcard worden gecontacteerd. Gelieve te doen dit. In het geval van een meningsverschil, zal ik proberen om de kwestie op een vriendschappelijke en redelijke manier op te lossen.

Onze openingstijden