About me

Lucas Schipper

Mijn carrière

Toen ik school in 2010 beëindigde werkte ik voor een Nederlands TV-bedrijf in Nederland. Op dat ogenblik, werkte ik aan een radiostation waar ik mijn werk deed. De volgende dag, nadat mijn verschuiving beëindigde, begon ik met mijn favoriet radiostation te spelen. Ik besliste een nieuw radiostation te proberen dat ik nooit voordien had vernomen. Ik heb niet met een radiostation sindsdien gespeeld! Ik was onmiddellijk interessant en interessant. Maar hoe u een FMontvanger en toen draagbaar bouwt? Ik weet niet het. Zo besliste ik het zelf te doen!

Na wat tijd, deed ik wat onderzoek over het project. Ik kwam te weten dat vele mensen succes met deze methode hebben gehad, vooral als zij dezelfde basiscomponenten gebruiken, die is wat ik doe.

Ik begon mijn eerste versie van de module met een batterij te bouwen 9-12V. Dan ging ik op mijn volgende stap met een oude transistor met een weinig weerstand het signaal stabieler maken.

In 2008, werd ik geïnterviewd bij Nederlands TV programma „Vereenigde Wlan“ over mijn ervaringen. De interviewer vroeg me hoe ik mijn bijnaam kreeg en hoe ik kreeg om mijn vriendenmax. te kennen. Hij vertelde me hoe hij aan Maximum lange tijd had gesproken, en vroeg me om hem een naam te geven, en ik gaf Max. hem. De interviewer zei hij een zeer slimme persoon was, en zei dat hij mijn achtergrond wilde kennen om een goede TV-documentaire te maken. Ik vertelde hem om het even wat over me, zodat stelde hij me geen vragen over mijn ervaring. Het enige ding dat ik hem heb verteld was dat Maximum een vriend van mijn was geweest en ik wilde mijn ervaringen met hem delen. De interviewer wist dat ik Maximum was en nooit geen vragen over me stelde, aangezien hij gaf welk niet soort een Maximum vriend was of waar ik uit kwam.

In sociale media, kunt u me op facebook vinden of tumblr.

Ik gebruik de beste kwaliteitscomponenten die ik online vind. Het is mijn doel om de beste dienst aan de gebruikers te verlenen. Ik verbeter constant mijn producten en ik wil het aan de wereld delen. Ik ben een harde arbeider die altijd ernaar streven om een product te creëren dat aan de behoeften van de gebruiker voldoet. Ik verg de tijd om mijn producten en redenen voor de besluiten te verklaren die ik heb gemaakt. Ik heb de te verbeteren hartstocht en ik houd altijd mijn producten met de recentste technologieën bijgewerkt die ik gebruik.

U kunt me op mijn facebook of op tumblr vinden. Ik ben zeer gelukkig om u ontmoet te hebben, en kan niet begonnen wachten te worden met de bouw van de grote dienst en ik hoop om u daar te houden.